Om os

Vi er specialister i supervision, lederskab og personlig udvikling

Jens Bregengård er grundlægger og ejer af bregengaard ApS. Han har 30 års erfaring som organisationspsykolog, supervisor, konsulent og leder i offentlige og private virksomheder. Senest har han været partner og direktør I Supervisionshuset ApS. Jens arbejder nu på freelancebasis i netværk med andre supervisorer og organisationskonsulenter.

Jens har specialiseret sig i supervision af medarbejdergrupper inden for socialt arbejde, særligt voksenområdet. Han superviserer både sagsbehandlere og medarbejdere på behandlingsinstitutioner og botilbud m.v. Desuden arbejder han med coaching og supervision af ledere, koordinatorer og konsulenter samt med proceskonsultation, team- og organisationsudvikling.

Med en kombination af procesfokus, personligt nærvær og en pragmatisk, situationsbestemt anvendelse af metoder og teorier sætter Jens sine kompetencer i spil for at skabe udvikling for mennesker og organisationer. Han lægger vægt på en åben, samarbejdsorienteret tilgang, og at kunderne oplever at få et optimalt udbytte af hans indsats.

Jens Bregengård fra supervisor.dk
Jens Bregengård

+45 20 70 50 01
jens@bregengaard.dk

Ønsker du at blive kontaktet?
Samarbejdspartnere

Præsentation af freelancere og samarbejdspartnere

Ved større opgaver sammensætter vi et hold af erfarne og højt specialiserede konsulenter, der er særligt udvalgt til den pågældende opgave. Det er med stor glæde, at vi kan præsentere et fagligt  netværk bestående af landets dygtigste konsulenter, når det drejer sig om supervision, lederskab, kommunikation og samarbejde.

Henning Rose

Psykolog, mag.art. og certificeret mindfulnesslærer. Er specialist i ledelses- og organisationsudvikling og har indgående erfaring med coaching og supervision af ledere og personalegrupper.

Joy Torpdal

Ledelsesrådgiver med +10 års ledererfaring, fortrinsvis fra det kriminalpræventive og det specialiserede socialområde. Joy er uddannet cand.scient.pol.

Martin Troelstrup

Cand.psych. aut. og supervisor med 20 års erfaring som organisationspsykolog. Er specialiseret i lederudvikling, executive coaching og supervision i social- og sundhedssektoren.

Per Spangsberg

Cand.mag. Proceskonsulent og supervisor. ekspert i nonverbal kommunikation. Har omfattende erfaring med udvikling af menneskelige relationer i arbejdslivet.

Thomas Ree

Med baggrund som erhvervspsykolog har Thomas gennem 20 år arbejdet med ledelsesudvikling, konfliktløsning og supervision i offentlige og private virksomheder.

Pia Frahm

Organisationspsykolog og klinisk psykolog med 20 års erfaring som supervisor, proceskonsulent og coach. Hun arbejder bl.a. på socialområdet, og har specialiseret sig i stresshåndtering på individ- og organisationsniveau.

Celina Gullits

Autoriseret psykolog med 10 års erfaring som supervisor, proceskonsulent og underviser. Celina er specialiseret inden for ungeområdet, socialpsykiatri, udsatte grupper og beskæftigelse.